Een baby, een blijde gebeurtenis.

Een baby, een jongetje in dit geval

Hoe leuk is het als er een baby wordt geboren en je dan een geboortekaartje in de bus krijgt. Over het algemeen is een geboorte leuk nieuws en voor deze nieuwe baby, of het nu een jongen of een meisje is, is het ook leuk om een felicitatie kaartje te maken. In onze catalogus staan verschillende stempels om de geboorte van een baby te vieren. Deze keer heb ik gekozen voor de stempelset ‘Moon Baby’.

De kleuren en de techniek(en)

Omdat het hier de geboorte van een jongetje betreft heb ik soft sky (een licht blauwe kleur) karton en crumb cake karton gebruikt. Als het een meisje is kun je dat natuurlijk aanpassen en bij het crumb cake karton een van onze mooie roze tinten karton gebruiken. Bij deze kaart heb ik verschillende technieken gebruikt. Ik wilde een vintage-achtige look maken en daarvoor heb ik de faux linen techniek gebruikt. Hier heb je glossy papier voor nodig en een stukje schuurpapier. Vervolgens heb ik ook de spons techniek gebruikt en het kleuren met de blenders. Als je deze technieken ook wilt leren dan kan dat tijdens de technieklessen die ik geef. Je kunt een uitleg en data van deze lessen vinden in mijn agenda en onder de tab workshops en cursussen. De afbeelding heb ik, na het inkleuren, met de hand uitgeknipt.

Foto

Het is op de foto niet zo duidelijk te zien maar de maan heb ik een glitter gegeven met de wink of Stella pen. Om de faux linen techniek wat beter te laten zien heb ik deze keer geen foto van de binnenkant van de kaart, maar wel van de mat, voordat de afbeelding van de baby op de maan er op geplakt is.

 

De binnenkant

Voor de binnenkant van de kaart kun je eenzelfde blauwe kleur mat gebruiken als voor de buitenkant. Ter versiering kun je een aantal sterretjes stempelen of de knuffels. Ik heb de sterretjes gebruikt. Verder heb ik een felicitatie voor de kersverse ouders erin geschreven.

Informatie

Wil je meer informatie kijk dan verder rond op de site of stuur me een mail Ik help je graag verder.

Groetjes,

Janny

Product List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.