Kerstmis met Pasen.

Kerstmis met Pasen?

Jazeker! Er was belangstelling voor een cadeautje dat ik met Kerstmis gegeven heb aan een van mijn quilt vriendinnen. Ik had een aantal kerstballen gemaakt die ik afgekeken heb van Samantha Clayton, www.mixedupcraft.com. Maar natuurlijk kan een kerstbal ook getransformeerd worden naar een Paasbal, waarom niet? Of je nu een bal in de kerstboom hangt of in een Paastak, kan allebei toch?

Workshop

Daarom heb ik besloten dat ik een workshop ga geven van deze kerst/paas ballen. De workshop gaat ongeveer 2 uur duren en ik heb het formaat aangepast zodat je 2 ballen kunt maken uit ėėn A4. Wel zo economisch.

Plaats en tijd

De workshop wordt gegeven op zaterdag 24 februari a.s. van 13.30 uur tot (gepland)15.30 uur. Mocht er iemand meer tijd nodig hebben is dat geen probleem. Uitlopen kan tot 17.00 uur. Gewoon hier in Janny’s Ateljeeke (vh ’t Stoffenhoekje).

Aanmelden

Als je mee wilt doen kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar: janny@jannysateljeeke.nl. Je kunt je aanmelden tot 16 februari a.s. Er zijn een aantal dames die al gezegd hebben dat ze gaan komen, maar ik heb graag ALLE aanmeldingen via de mail, dan blijft het voor mij overzichtelijk en kan ik niemand vergeten.

Benodigdheden

Vooral een goed humeur :-). Voor de meeste benodigdheden zorg ik, al zijn er enkele dingen wel gemakkelijk als je die zelf meebrengt. Je kent je eigen spullen toch het beste en hebt waarschijnlijk het merk of ontwerp waar je het liefste mee werkt. Je krijgt daarover op 17 februari 2018 een mail, ik heb dan immers je email adres van je aanmelding. Maak je niet ongerust, je hebt waarschijnlijk alles gewoon in huis. Mocht je iets niet hebben hoef je dus niet eerst naar de winkel want dan delen we gewoon en wachten even op elkaar.

De kosten

Niet onbelangrijk natuurlijk. Je kunt deelnemen voor € 12,50. Dat is inclusief koffie, thee met wat lekkers, de materialen, gebruik van mijn spullen en uiteraard een naslagwerkje voor thuis. Mocht je dus vergeten zijn hoe het ook alweer moet dan kun je dat op je gemak thuis eens nalezen en nog zoveel ballen maken als je wilt.

Foto

Sorry voor de kwaliteit van de foto maar het is een beetje donker weer op het moment.

 

Agenda

Ik wilde jullie zo snel mogelijk de meeste info al geven zodat je de datum alvast in je agenda kunt zetten. Als je besluit om mee te doen natuurlijk 😉 De datum en tijd kun je ook terug vinden in mijn agenda.

Hopelijk tot ziens,

Janny

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.