Najaar.. en weer tijd om te swappen

Najaar

Najaar betekent dat de nieuwe najaar catalogus er weer is vol met leuke nieuwe stempelsets. De catalogus is nog geldig tot begin januari en heeft prachtige sets betreffende najaars-, herfst-, winter- en kersttaferelen.In de demo Facebook groep werd gevraagd of je zin had om mee te doen aan een swap (voor degenen die niet weten wat een swap is: je maakt een kaartje met een stempel die je mooi vindt en die stuur je naar de mensen die in je swap groep zitten. Van al die mensen uit de swap groep krijg je ook weer een kaartje terug. Je ruilt dus in feite een kaart met elkaar). De kaart moest gemaakt worden met een stempelset uit de nieuwe najaar catalogus.

Cambridge Carols

Ik heb gekozen voor een clean and simple kaartje met de stempelset Cambridge Carols. Dit is meer een winter set dan een najaar set maar het heeft een beetje een Anton Pieck uitstraling waar ik van houd. Ik zag niet veel voorbeelden met deze set. Normaal gesproken zie je volop kaarten op Facebook en Pinterest voorbij komen van geliefde stempelsets. Niet iedereen had deze set al ontdekt. De laatste dagen echter is er een mevrouw die de set in haar hart gesloten heeft en ook prachtige kaarten ermee gemaakt heeft. Waar ik de kaart heel simpel; gehouden heb met weinig kleur, heeft zij ze helemaal ingekleurd. Helaas heeft ze geen blog dus ik kan ook niet doorlinken naar haar website.

Kaart spreekt voor zich

Ik kan er een heel lang verhaal van maken maar veel kan ik er eigenlijk niet over vertellen. Ik heb de stempel met versamark inkt gestempeld en daarna met silver embossing poeder heat embossed. Het paar is ingekleurd met onze Blends (alcohol markers). De basiskaart is embossed met de Softly fallen embossing folder en ik heb een ‘vlag’ geknipt om de tekst op te plakken.

najaar catalogus set

Het was erg donker weer dus moest ik de foto maken met een daglicht lamp die helaas te zien is in de foto. In de kerstvakantie moet ik echt op zoek naar een manier om betere foto’s te kunnen maken .

najaar catalogus set

De tekst op de kaart is ook van de Cambridge Carols set.

Volgende week

Volgende week een blog met het verslag van de dag workshop die zoals gewoonlijk bij mijn workshops zo ongeveer een uurtje uitliep. Veel foto’s dus hopelijk de moeite waard voor jullie om deze dag een beetje mee te beleven.

Tot slot

Tot slot de bekende riedel (ik MOET van wordpress voldoende links gebruiken ) dus….. Wil je informatie over wat dan ook op knutsel of Stampin’Up! gebied dan kun je me altijd een mailtje sturen. Natuurlijk kun je sowieso heel veel informatie vinden op mijn site, zoals hier, hier en hier. Allemaal een fijn weekend gewenst en hopelijk weer tot volgende week.

Groetjes,

Janny

Product List

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.