Workshops & Cursussen

STAMPIN’ UP! PARTY

Als je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een Stampin’ Up! party misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw (hostess), een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest. Na overleg kun je de party ook bij mij thuis houden (maximaal 10 personen).

Er zijn meerdere opties:

Een Stampin’ Up! Make & Take party

Een make & take is een kaartje of klein projectje, denk aan bijv. een kadoverpakking, dat jij en je gasten gaan maken. Jullie maken dan kennis met de diverse producten die Stampin’ Up! te bieden heeft. In overleg bepalen we welke make & take gemaakt gaat worden tijdens jouw party. Hierbij kan rekening worden gehouden met het seizoen of de gelegenheid van het Stampin’ Up! feestje.

Voor een Make & Take party vraag ik, vooraf, een bijdrage van € 2,50 tot € 10,00 p.p. (afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal). Iedereen die n.a.v. de Make & Take party een bestelling bij mij plaatst vanaf € 35,00 (excl. verzendkosten) krijgt een korting van € 2,50 op de door haar betaalde bijdrage.

Een Make & Take party duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Een Stampin’ Up! Project party

Bij een Stampin’ Up! Project party gaan we een groter project maken dan de make & take. Denk hierbij aan een set kaarten, een home decor kit,  diverse kadoverpakkingen, etc. Mogelijkheden te over.

Het project voor deze workshop wordt in overleg met jou, de gastvrouw (hostess), gekozen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare tijd en budget.

Afhankelijk van het gekozen project wordt de vergoeding bepaald. Deze vergoeding is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt gaat worden.

De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project.

Een babyshower, een trouwerij, een vrijgezellenavond (dag-weekend)?

Organiseer je een babyshower voor je zus of beste vriendin en wil je alle versieringen en cadeau verpakkingen op elkaar afgestemd hebben? Of ga je trouwen, of iemand in je naaste omgeving, en wil je uitnodigingen, save the date kaartjes, menu’s etc. zelf maken met vriendinnen en/of familie? Regel je een vrijgezellenavond en wil je alles op elkaar afgestemd hebben? heb je een feestje en wil je uitnodigingen, menu’s, tafeldecoratie enz. zelf maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem voor meer informatie contact met mij op via: janny@jannysateljeeke.nl

VOORDELEN VAN HET ‘GASTVROUW’ ZIJN

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards.

In het onderstaande overzicht zie je wanneer je voor zo’n extra bedrag in aanmerking komt.

hostesscredits

STAMPIN’ UP! WORKSHOPS DOOR Janny’s Ateljeeke

Buiten bovengenoemde Stampin’ Up! parties organiseer ik ook regelmatig workshops bij mij thuis. Voor een actueel overzicht kun je kijken onder het tabblad: agenda

BIJ MIJ I.P.V. BIJ JOU

Wil je liever geen workshop bij je thuis organiseren, dan kun je dus ook deelnemen aan een van de door mij georganiseerde workshops OF je bent wel hostess maar je gebruikt mijn ruimte voor je Stampin’Up! avondje. De kosten worden in overleg bepaald.

CONTACT

Als je na het lezen van het workshop-aanbod zin hebt om zelf een party te organiseren of er een van mij bij te wonen, stuur mij dan een mailtje: janny@jannysateljeeke.nl

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,

Janny