Agenda

Blog

Soms zet ik een blog bericht online. Dit zal meestal op woensdagavond zijn. Als je op de hoogte wilt blijven kun je je onder aan de blog aanmelden om een mail te ontvangen zodra er een nieuwe blog online komt.

De blog gaat veelal over een project dat ik gemaakt heb, dit kan een kaart of een 3D project zijn en soms ook beiden.

 

 Techniek club

UPDATE INZAKE CORONAVIRUS.

Vanwege de situatie in de hele wereld maar voor ons meer ter zake doende in Brabant is er geen fysieke techniekles meer tot nader order. Omdat niet alle dames facebook hebben/gebruiken zal ik deze periode wat meer kaarten en projectjes op mijn site zetten. Heb je interesse kijk dan regelmatig even. Ik kan regelmaat op dit moment niet garanderen, maar ik doe mijn best.

Iedere 2e donderdagmiddag van de maand: techniekclub.

Tijd: 13.30-15.30

Tijdens de techniek club leer je allerlei technieken. Dit kan een stempeltechniek, een vouwtechniek, een embossing techniek enz. zijn.

Deze techniek club werkt met een abonnement. Wat betekent dat?

Je kunt je inschrijven voor 6x (6 maanden) of 12x (12 maanden). De kosten hiervoor zijn € 7,50 per keer. Je maakt dan 1 project met de behandelde techniek. Wil je meerdere projecten maken dan kan dat tegen de kostprijs van de gebruikte materialen (Dit zal liggen tussen de € 2,50 en € 7,50 afhankelijk van het project).  De € 7,50 betaal je gewoon per les. Je hoeft dus niet vooruit te betalen. ECHTER: Je legt je wel vast voor de 6 of 12 maanden, dus als je niet deelneemt moet je de kosten alsnog betalen. De volgende les liggen dan wel de benodigde/gebruikte materialen voor je gereed.

Je hebt voor deze lessen een basispakket nodig met : schaar, lijm, dimensionals en vouwbeen. Ik kan dit pakket voor je verzorgen. De kosten zijn € 30,–. De EERSTE 5 EFFECTIEVE AANMELDINGEN krijgen het startpakket GRATIS.

Max. 7 deelnemers. Aanmelden kan via een mail Ben er snel bij want……. VOL=VOL!