Wie ben ik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 edit:

Ik ben gestopt als hobbydemo van Stampin’Up! Alle info hierover op mijn website komt dus te vervallen. Ook ben ik geen vrijwilliger meer in het hospice vanwege gezondheidsredenen. Ik probeer nu om op woensdagmiddag mezelf nuttig te maken bij de ‘ontmoetingswinkel’ in de kaaistraat in Steenbergen.

 

Wie ben ik?

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Janny en ik woon met mijn man en 2 honden in de buurt van Bergen op Zoom. ik houd van handwerken, lezen, mooie cadeau verpakkingen maken, kaarten maken, quilten enz.

Wat doe ik zoal?

Voorheen heb ik een quilt winkel gehad genaamd ’t Stoffenhoekje. Ik geef cursussen en workshops in doosjes en kaarten maken en een keer per maand organiseer ik een stempel techniek club. 

Waarom een blog?

Ik ben deze blog begonnen om iedereen die dat leuk vindt op de hoogte te houden van de dingen die ik maak en hopelijk ook enthousiast te maken voor deze hobby. Niets is zo goed voor de geest dan creatief bezig zijn. Uiteraard zou ik het heel leuk vinden als je mij/mijn blog zou willen volgen. Ik ben van plan om iedere maand een of twee projectjes op mijn blog te zetten met informatie van de gebruikte materialen en technieken.

Meer informatie?

Meer informatie kun je vinden onder de ‘koppen’ bovenaan de pagina en voor vragen kun je me bereiken op: janny@jannysateljeeke.nl. Kijk gerust eens rond op mijn blog/site. Veel creatief plezier en ontspanning gewenst.

Groetjes, Janny