Wie ben ik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik?

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Janny en ik woon met mijn man en 2 honden in de buurt van Bergen op Zoom. ik houd van handwerken, lezen, mooie cadeau verpakkingen maken, kaarten maken, quilten enz.

Wat doe ik zoal?

Voorheen heb ik een quilt winkel gehad genaamd ’t Stoffenhoekje. Een avond per week komt de quiltclub ‘Crea Ladies’ , waar ik ook lid van ben, nog in mijn ‘ateljeeke’ bij elkaar. Heerlijk is dat. Lekker ontspannen en even je hoofd leeg maken door lekker creatief bezig te zijn en al je grote en kleine zorgen even vergeten. Ik geef ook cursussen en workshops in doosjes en kaarten maken en een keer per maand organiseer ik een stempel techniek club. Ook doe ik nog vrijwilligerswerk in het hospice in Bergen op Zoom.

Stampin’Up!

Bij toeval kwam ik vorig jaar op de website van Stampin’Up! terecht. ( Ik zocht papier, stempels en materiaal om een leuk presentje te maken voor al mijn mede-vrijwilligers en de verpleegkundigen van het hospice. Het leek me leuk om een kleine attentie te maken om hun te bedanken voor al het werk dat zij een heel jaar doen.) Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik voel me dan als een kind in een snoepwinkel. Kortom, ik was verliefd, verslaafd, hooked of hoe je het maar noemen wilt. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben nu zelf Stampin’Up! demonstratrice geworden. Alleen voor de hobby en met het geven van workshops (niet alleen Stampin’Up!) om een beetje te helpen mijn hobby te bekostigen.

Waarom een blog?

Ik ben deze blog begonnen om iedereen die dat leuk vindt op de hoogte te houden van de dingen die ik maak en hopelijk ook enthousiast te maken voor deze hobby. Niets is zo goed voor de geest dan creatief bezig zijn. Uiteraard zou ik het heel leuk vinden als je mij/mijn blog zou willen volgen. Ik ben van plan om iedere week een of twee projectjes op mijn blog te zetten met informatie van de gebruikte materialen en technieken.

Meer informatie?

Meer informatie kun je vinden onder de ‘koppen’ bovenaan de pagina en voor vragen kun je me bereiken op: janny@jannysateljeeke.nl. Kijk gerust eens rond op mijn blog/site. Veel creatief plezier en ontspanning gewenst.

Groetjes, Janny