Blij met je kaart #kaartperweek

Blij met je kaart

De laatste opdracht alweer in deze serie. We hebben allemaal 30 kaarten gemaakt. De laatste moest een kaart zijn waar je zelf blij van wordt. Ondanks dat de lente voor de deur staat en het vandaag lekker weer is, waar ik trouwens ook erg blij van kan worden, heb ik gekozen voor een kaart die meer herfst uitstraalt. De stempelset heet dan ook Beautiful Autumn (mooie herfst). De set is alweer met pensioen maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb deze techniek op Pinterest gezien en ik weet helaas niet meer wie de originele ontwerpster is, maar ik wil haar hartelijk bedanken. Ik werd heel erg blij tijdens het maken van deze kaart.

Nog niet zo gemakkelijk

Het lijkt heel gemakkelijk om een kaart te maken waar je zelf blij van wordt, maar dat is minder makkelijk dan je denkt. Natuurlijk zijn er in de afgelopen 30 weken kaarten voorbij gekomen die ik mooi vond of die goed gelukt waren of waar leuke herinneringen aan zaten. Ik had dus eigenlijk ook een kaart uit die serie kunnen kiezen. De kaarten die ik op voorraad heb, hebben bijna allemaal al op mijn blog gestaan, de kaarten die ik niet meer heb zijn verstuurd aan familie en vrienden. Vaak maak ik daar dan ook geen foto van.

Deze kaart

Met het team van Danielle, team Brightside, maken wij soms kaarten voor elkaar. Soms is er een opdracht en soms ook niet. Volgens mij was hier de opdracht herfst of herfstkleuren dat weet ik niet meer. In ieder geval heb ik de kaart gemaakt voor een van de teamleden en daardoor heb ik van deze kaart wel een foto gemaakt. Gelukkig maar want daarom kan ik ‘m nu ook aan jullie laten zien. Ik hoop dat jullie er ook blij van worden.

blij

 

De kaarten van de dames

Hieronder volgen de kaarten van de dames waar zij blij van worden.

blij

 

 

De afbeeldingen en het papier zijn in dit geval niet van Stampin’Up! maar de maakster is een groot fan van kikkers.

blij

Een prachtige vintage-achtige kaart.

blij

Een mooie kaart met een wat romantische uitstraling. Prachtig!

Tot slot

Vanaf volgende week volgen er 6 weken met kaarten die met een en dezelfde stempelset gemaakt worden. Het zijn 6 kaarten oplopend in moeilijkheidsgraad en we beginnen natuurlijk met de makkelijkste. De stempelset die we gaan gebruiken heet: Welcoming window. Eigenlijk is dit een workshop onderverdeeld in verschillende lessen maar helaas kunnen we deze workshop nog niet live uitvoeren met zijn allen dus vandaar dat ik er een workshop per post van gemaakt heb. Dit geeft mij 6 weken de tijd om weer een nieuwe uitdaging te verzinnen die we samen kunnen gaan maken, als de dames er nog steeds zin in hebben om mee te doen natuurlijk. Mocht je zin hebben om met de volgende uitdaging mee te doen stuur me dan een mailtje dan hou ik je op de hoogte. Allemaal een fijne week gewenst en hopelijk weer tot volgende week.

Groetjes,

Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.