Koffie(thee) en Kaart.

Koffie en kaart.

Normaal gesproken zou hier een voorbeeld van een kaart geplaatst worden die je na kunt maken tijdens de koffie en kaart bijeenkomst op 22 maart a.s. Ik heb echter de opzet van de koffie en kaart evenementen veranderd omdat ik er geen fijn gevoel bij had. Er wordt al genoeg betutteld en voorgeschreven in ons kleine landje. Graag geef ik jullie de gelegenheid om een kaart te maken die je zelf leuk vindt met een stempelset die je mooi vindt. Er wordt in principe alleen gewerkt met producten van Stampin’Up!.

Wat uitleg.

Uiteraard heb ik niet van alle producten meerdere exemplaren. Er zal dus af en toe gedeeld en samengewerkt moeten worden. Aangezien de meeste kaartenmaaksters en  -makers ‘gevers’ zijn zal dat geen problemen geven. Hoe gaat het nu precies? Het liefst zou ik zeggen: kom gewoon eens langs, kijk wat het inhoudt en maak gezellig een kaartje mee. De uitleg onder de tab agenda Koffie (thee) en Kaart zegt het meeste al. Er wordt dus alleen geen voorbeeld gegeven. Je kunt zelf kiezen wat voor kaart je wilt maken. Behalve het basispakket hoef je niets mee te brengen. Wil je graag komen en heb je geen basispakket dan kun je dat vanaf nu bestellen bij mij door een mail te sturen. Bestellen kan tot en met woensdag 14 maart a.s. zodat ik zeker weet dat jullie bestelde startpakket op tijd bij mij binnen is. Later bestellen kan natuurlijk ook maar dan heb ik de spulletjes niet op tijd voor je binnen als je 22 maart al wilt beginnen.

Aanmelden! Waarom?

Aanmelden is nog steeds nodig. Om te beginnen heb ik plaats voor maximaal 15 deelnemers. Ik vind dat je een beetje de ruimte moet hebben als je creatief bezig bent. Omdat ik net begin zal het niet meteen storm lopen maar het is fijn als ik weet hoeveel koffie, thee en versnaperingen ik moet verzorgen. En als laatste moet ik natuurlijk voldoende basiskaarten, DSP* en inlegkaarten gereed maken. Je zult begrijpen dat ik daar tijd voor nodig heb. *DSP is papier met een mooi patroon erop. De aanmeldtermijn blijft hetzelfde zoals vermeld is in de uitleg onder de tab agenda.

De kosten.

 

De vaste kosten voor de koffie en kaart bijeenkomsten zijn € 5,–. De kosten voor de kaart(en) die je maakt zijn afhankelijk van wat je gebruikt voor je kaart. Een simpele kaart (kaartbasis, mat, inlegkaart, DSP en gebruik van mijn stempels e.d.) komt op € 1,– per kaart. Maak je voor je kaart gebruik van meerdere embellishments en lint dan kom je ongeveer op een € 2,– tot € 2,50 per kaart uit. Minder vriendelijk maar wel noodzakelijk om te vermelden is het feit dat als je iets kapot maakt je de kosten moet vergoeden. Als je van iets niet weet hoe het werkt kun je altijd om hulp vragen.

De stempelsets.

Ik kan hier moeilijk mijn collectie stempelsets op gaan noemen of alles op de foto zetten. Vandaar dat ik een kleine greep uit de collectie op de foto gezet heb om je te laten zien dat er genoeg variatie is.

 

 

 

Engelstalige stempelsets voor Pasen, met bloemen, met dieren enz.

 

Achtergrond stempels, Nederlandstalige stempels, een set voor hobbyisten enz.

 

Stempelsets met natuur zoals bomen en zee, Nederlandse teksten enz.

Zoals je ziet is er meer dan genoeg keus in stempelsets om mooie kaarten mee te maken.

Tot slot.

Ik hoop dat je de moeite neemt om eens een koffie en kaart bijeenkomst te bezoeken. Het is gezellig en creatief en er zijn zoveel mogelijkheden om een mooie kaart te maken. Van heel eenvoudig tot heel erg uitgebreid. Het is niet alleen gezellig maar ook een prima manier om lekker je zinnen te verzetten en even uit de dagelijkse jachtigheid weg te zijn. Bovendien is het goed voor de geest om eens goed ontspannen bezig te zijn.

Als je zin hebt om mee te doen, vergeet dan niet je aan te melden en eventueel een startpakket te bestellen. Ik wacht vol spanning op je mailtje of op een reactie die je hieronder kunt plaatsen.

Tot volgende week,

Janny

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.