Lunch: cadeautje van mijn dochter!

Lunch

Dat je een lunch cadeau kunt geven zal al bij meer mensen bekend zijn. Mijn dochter weet dat ik dat een heerlijk cadeau vind. Bovendien kan ze zo van een gegeven cadeau zelf ook mee genieten. Dat heeft ze van mij ;-). Ik gaf vroeger mijn broer altijd een boek voor zijn verjaardag terwijl hij nog zo klein was dat hij nog niet kon lezen. Toen mijn moeder er iets van zei gebruikte ik als smoes dat ik hem dat boek toch kon ‘voorlezen’. Ik lette niet zo heel goed op of hij er wat aan vond. Als ik het een mooi boek vond was het het waard om voorgelezen te worden.

September 2017

Ik ben in september jarig en kreeg dus een lunch aan geboden voor die gelegenheid. We gingen naar ‘het Hooihuis‘ in Roosendaal. Mijn dochter was de chauffeur. Ook dat beschouw ik als een cadeautje want ik heb een hekel aan auto rijden. We troffen het met het weer, niet te koud, niet te warm, niet bewolkt en een zonnetje. Je krijgt wat je verdient zeggen we dan.

Lunch verjaardag 2017

Zoals je ziet snapt ze goed dat het chauffeuren op prijs gesteld wordt.

Het Hooihuis

Bij binnenkomst in het Hooihuis was het er een drukte van belang. We kregen een plaatsje ergens achterin. Dat viel niet in goede aarde bij mijn dochter aangezien ze al weken tevoren gereserveerd had. Dus druk of niet, zij vond dat we een mooi plaatsje verdienden. En daar was ‘onze’ ober het helemaal mee eens. Hij vroeg ons of we heel even wilden wachten tot er een tafel vrij kwam die ons meer beviel. Uiteraard vonden wij dat een goed idee. Wij begrepen ook wel dat hij moeilijk al zittende gasten van hun tafeltje kon halen. Hij hield woord en in no-time zaten we op een mooi plekje. Tijdens het lezen van het menu dronk mijn dochter een kopje thee en ik een heerlijke cappuccino.

lunch

De lunch gerechten

Ze hebben een uitgebreide lunch kaart bij het Hooihuis. (Ik heb trouwens geen aandelen of zo ) Als je daar niets kunt kiezen wat je lekker vindt dan lust je echt niks. Mijn dochter koos de geitenkaas salade (een aanrader) en ik de club sandwich (ook heel erg lekker). Natuurlijk moesten we toen eten en was het zo lekker dat ik vergat een foto te nemen :-)).

Lekker weer

Zoals al eerder gezegd troffen we het met het weer en na de lunch zijn we nog even buiten gaan zitten met een heerlijk kopje koffie na. Als je dan toch uit bent moet je er ook ten volle van genieten .


Ook buiten ziet het er daar erg gezellig uit. Mooie tuin met leuke elementen om te zitten.

Dag met gouden randje

Om de ene dag met een gouden randje te verbinden met een andere was in dit geval niet zo moeilijk. Tijdens onze Mrs. Brightside teamdag, met als thema making memories, werd ons door Danielle gevraagd om een foto mee te brengen voor een scrapbook pagina. Zoals je hebt kunnen lezen hadden we het die dag zo druk met kennis maken en kletsen dat we niet al onze projecten af konden maken. Daar heb ik nu eindelijk de tijd voor gehad. Ik heb een lay-out (sketch) gebruikt van Danielle. Ik vond die heel mooi en het is een houvast als je nog aan het ‘leren’ bent om te scrapbooken. Ondanks dat we niet aan het maken zijn toegekomen tijdens de teamdag heeft ze wel allerlei tips gegeven voor als je net begint. Daarvoor nogmaals dank Danielle!

De foto

De foto die ik gebruikt heb is er een waar mijn dochter, net na binnenkomst, aan de thee zit. Buiten dat ik het een mooie foto vind paste het ook bij het papier dat ik gekozen had om tijdens de teamdag te gebruiken. De stempelset heet: Time for Tea. Toepasselijk dus als je thee drinkt bij de lunch.

lunch verjaardag 2017

Tot slot

Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vonden en/of weer inspiratie opgedaan hebben. Wil je zelf ook aan de slag met papier, stempels en inkt kijk dan eens rond onder de tab agenda. Er zijn diverse workshops en cursussen in de aanbieding. Ook wil ik jullie erop attenderen dat de aanmeldtermijn voor de sint- en kerst workshop over 3 dagen afloopt. Wil je nog mee doen meld je dan aan via janny@jannysateljeeke.nl. De workshops die ik geef zijn zowel voor beginners als gevorderden, worden in een relaxte, ontspannen sfeer gegeven. Plezier staat voorop en je gaat met een fijn gevoel en mooie producten naar huis. Bovendien is creatief bezig zijn heilzaam voor de geest. Iedereen verdient een paar uurtjes per week ME-Time oftewel tijd voor jezelf. Rest mij nog jullie een fijn weekend te wensen en hopelijk weer tot volgende week,

groetjes,

Janny

Product List

Calypso Coral Classic Stampin' Pad

Calypso Coral Classic Stampin’ Pad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.