Pootles pennenhouder workshop, uitleg en info.

Pootles pennenhouder workshop.

Pootles workshop pennenhouder

Hallo allemaal. Zaterdag 29 september organiseer ik een workshop voor de pennenhouder die door een Engelse demo genaamd Pootles is ontworpen. Uiteraard heb ik eerst toestemming gevraagd of ik haar ontwerp voor het geven van een workshop mocht gebruiken. Ik heb hiervoor haar schriftelijke toestemming gekregen. Het ontwerp wordt een pennenhouder genoemd maar er zijn veel meer mogelijkheden om deze set te gebruiken. Zo kun je er een make-up organizer voor jongedames van maken of de doosjes vullen met allerlei babyartikelen voor een babyshower. Je kunt de set aankleden in een vrouwelijke zowel als een mannelijke variant. Misschien leuk om te geven met Sint of kerstmis? Kortom de mogelijkheden zijn uitgebreider dan alleen een pennenhouder.

Aanmelden

De workshop wordt gegeven op zaterdag 29 september 2018 van 13.30 uur tot 16.30 uur. Gewoon hier bij Janny’s ateljeeke, Gareelweg 10 in Heerle. De kosten bedragen € 17,– (alles inbegrepen). Het enige dat je mee hoeft te brengen is een goed humeur :-).Er is plaats voor 10 personen. Mochten er meer aanmeldingen komen dan organiseer ik de workshop nog een keer op zaterdag 6 oktober a.s.  Zelfde tijd en zelfde plaats. AANMELDEN MOET in verband met de voorbereidingen. Hierover later wat meer. De aanmelding moet binnen zijn vóór 10 september a.s. Als je aanmelding niet voor die tijd binnen is kun je helaas niet deelnemen aan de workshop. Aanmelden graag via een mail naar: janny@jannysateljeeke.nl.

Moeten, een heel vervelend woord.

Persoonlijk vind ik moeten het meest irritante woord dat ooit verzonnen is. Toch heb ik het hierboven een paar keer gebruikt en ik geef daar dan ook graag de uitleg voor. Degenen die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben weten dat ik graag goed voorbereid ben. EN dat ik graag iedereen met een project dat af is zie vertrekken. Er is niks zo vervelend, naar mijn mening, dan dat je een cursus volgt of een workshop en dat je dan thuis het project nog af moet maken. Daar ga IK niet voor naar een workshop. Buiten de normale verrassinkjes die ik altijd maak voor alle deelnemers zal ik nu ook het DSP (patroonpapier om te versieren) vooraf moeten snijden. Aangezien ik dit puur als hobby doe heb ik helaas geen 10 snijmachines in huis en als jullie alles zelf zouden ‘dienen’ 😉 te knippen of snijden zouden we dus niet binnen de tijd klaar zijn. De relatief vroege aanmeldingsdatum is nodig om de tijd te maken die ik nodig heb voor alle voorbereidingen.

Wat krijg je tijdens deze workshop?

Om te beginnen: geen stress. Je komt voor je plezier en om lekker ontspannen creatief bezig te zijn. Er is koffie/thee met wat lekkers erbij. Alle benodigdheden zoals potlood, rilpen, liniaal, lijm en schaar zijn aanwezig en kun je gebruiken. Karton (ongesneden) en DSP (voorgesneden) worden bij aanvang van de workshop aan jullie gegeven. Je maakt 5 doosjes helemaal zelf en de tray waar de doosjes in komen te staan. Eveneens bij aanvang krijg je een uitgebreide handleiding met tekst en foto’s/tekeningen. Je kunt deze gedurende de workshop gebruiken en na afloop neem je deze mee naar huis zodat je eventueel thuis nog meer Pootles pennenhouders kunt maken. Uiteraard hulp en extra uitleg tijdens de workshop en na afloop nog een verrassingspakket. En last but not least hopelijk een hele gezellige middag.

Niet graag alleen?

Wil je graag komen maar vind je het vervelend om alleen te komen? Breng gerust iemand mee. Een dochter, zus of een vriendin het maakt niet uit. Denk er wel aan dat ook die zich moet aanmelden. Kun je niemand anders vinden die ook belangstelling heeft? Bedenk dan dat ook al kom je alleen, je tijdens de workshop in goed gezelschap bent van gelijkgestemden die allemaal graag knutselen. Anders hadden ze zich niet aangemeld.

Betaling

Er is geen pinautomaat aanwezig. Ik heb nog geen slechte ervaringen gelukkig dus de betaling hoeft niet vooraf gedaan te worden. Je betaalt aan het einde van de workshop.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis).

Agenda en 2 datums (belangrijk)

Vind je de Pootles pennenhouder een leuke workshop zet dan de datums alvast in je agenda. De originele workshop is dus op 29 september a.s. Pas bij meer dan 10 aanmeldingen volgt een volgende workshop op 6 oktober a.s. De aanmeldingen verwerk ik op volgorde van binnenkomst. Wil je dus verzekerd zijn van deelname aan de workshop check dan meteen of je OOK EVENTUEEL 6 oktober in de gelegenheid bent om te komen. Is dit NIET het geval geef dat dan a.u.b. bij je aanmelding via de mail aan. Misschien kan er nog wat geregeld worden met eerdere aanmelders die wel allebei de datums kunnen, maar dan kan ik in ieder geval rekening houden met hoeveel pakketten ik moet voorbereiden. Ik hoop op jullie begrip hiervoor. De datums van de workshop EN de aanmeldingsdatum kun je ook in de kop agenda vinden.

Tot slot

Op de foto bovenaan dit bericht en hieronder zie je MIJN versie van de pennenhouder. Deze is echter aangepast qua formaat. De Pootles pennenhouder die jullie gaan maken bestaat uit 5 doosjes en daardoor ook een wat kleinere tray om ze in te zetten. Het DSP dat ik gesneden aanlever is voor verschillende ‘vrouwelijke’ varianten van de pennenhouder. Ik zie de aanmeldingen met plezier tegemoet en hoop op een gezellige middag en veel mooie pennenhouders. Aan mij zal het niet liggen, ik doe mijn uiterste best om er een geslaagde middag van te maken. Iedereen een fijn weekend gewenst en hopelijk tot volgende week (blog) en/of tot de 29ste september.

Pootles workshop pennenhouder

Groetjes,

Janny

Product List

4 thoughts on “Pootles pennenhouder workshop, uitleg en info.

    1. Heb je nog een apart mailtje gestuurd Lian. Je staat ook op de lijst. Gezellig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.