Swap: wat is dat eigenlijk voor iets en hoe werkt het?

Swap.

Een swap is gewoon een ruil eigenlijk. Je geeft je op om te ‘swappen’ en je krijgt na een paar dagen een naam en adres van iemand die ook mee doet. Vervolgens krijg je een beschrijving van een kaart. Deze keer was het een double pocket kaart. Je mag Stampin’Up! spullen gebruiken maar dat is niet verplicht. Het is eigenlijk bedoeld om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om met de in bezit hebbende hobbyspullen te werken. Er doen mensen mee uit Nederland maar ook uit het buitenland. Als je niet met iemand in het buitenland wilt ruilen kun je dat aangeven als je je opgeeft. De swap wordt georganiseerd door een facebookgroep genaamd: Online Stampin Party NL.

Online Stampin Party NL.

Als je eens een kijkje neemt op deze Facebook groep dan doe je misschien ideeën op om zelf weer of nog meer met je kaarten spulletjes aan de gang te gaan. Je moet je wel aanmelden voor deze groep en iemand van het beheer honoreert dan je verzoek. Je hoeft geen demo te zijn of zo, iedereen mag lid worden zolang je de regels respecteert natuurlijk. Alle informatie over de happy mail swap kun je op deze groep vinden. Hoe je je aan kunt melden, de beschrijving van het project, wanneer je kaart bij je swap maatje binnen moet zijn enz. enz. Het is heel leuk om te doen en je leert er ook een hoop van. Zoals gezegd je bent niet verplicht om Stampin’Up! spullen te gebruiken.

Double pocket kaart.

Een kaart met 2 ‘zakjes’ waar je een label en een cadeautje in kunt doen. Natuurlijk was ik weer te enthousiast van start gegaan en zag ik later op Facebook de leukste ideetjes voor een cadeautje voorbij komen. Dus sorry aan mijn swap partner van deze keer dat je het alleen met een theezakje moest doen. Anderen hadden beter nagedacht.  Er waren er met een gezichtsmaskertje, met een kruidenzakje en met tuinzaadjes. Allemaal ook heel leuke cadeautjes om zomaar te krijgen. Volgende keer moet ik dus echt eerst een beetje nadenken en dan pas aan de slag gaan. Niet dat een kopje thee niet lekker is. Gelukkig had mijn ruilpartner er ook een theezakje in gedaan dus ik hoefde me niet al te schuldig te voelen. En ik kreeg ook nog een smaakje dat ik heel erg lekker vind.

De kaart van mijn swap maatje.

Prachtig gemaakt en ik was er ook heel blij mee. De kaart staat te pronken tussen al mijn andere projectjes.

swap kaart juli 2018

swap kaart

Ook in de tekst kan ik me helemaal vinden.

De kaart die ik gestuurd heb.


mijn swap kaart

mijn swap kaart

De stempelset die mijn ruilmaatje gebruikt heeft heb ik niet in mijn bezit dus heb ik deze set gebruikt.

Kort maar krachtig.

Deze keer niet zo’n lang verhaal, het is vakantie uiteindelijk, althans voor mij nu wel. Iedereen een lekker zonnig en warm weekend gewenst en als je de weg op moet voor werk of vakantie doe dan voorzichtig. De warmte maakt al snel slaperig en/of suf. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je hoeft het zelf niet te doen. Zorg goed voor jezelf!

Groetjes,

Janny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Swap: wat is dat eigenlijk voor iets en hoe werkt het?

  1. Het is zeker leuk om hier aan mee te doen en je ziet inderdaad de mooiste kaarten voorbij komen. Deze twee zijn ook erg mooi.
    Fijn vakantie!
    Groetjes Will

    1. Dankjewel Will en ik vond jouw kaart trouwens ook mooi. Weet niet of je al met vakantie bent of gaat maar anders een mooie zomer gewenst. Groetjes, Janny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.