Het begin van een nieuw jaar met allemaal nieuwe uitdagingen.

Hoi allemaal,

Het nieuwe jaar is begonnen en ik had het voorrecht van hoog bezoek! Het veelbesproken griepvirus had besloten om mij met een bezoek te vereren. Het was al zo lang geleden dat ik deze visite mocht verwelkomen, dus ik zal er niet teveel over mopperen, maar onhandig is het wel natuurlijk. Vandaar dat mijn plan om meteen in januari te beginnen in het water viel en we dus inmiddels al een maandje onderweg zijn. Een van de nieuwe uitdagingen is om een keer per week een blog te schrijven over een kaart, doosje of ander 3D projectje. Het wordt misschien in de loop van het jaar wel meer dan een keer per week, maar omdat ik nog zoveel moet leren wil ik eerst eens rustig aan beginnen. Ik maak nu alvast maar excuses als het er in het begin nog wat rommelig uit ziet, maar ik doe mijn best.

Als eerste wil ik mijn upline Danielle Bennenk bedanken voor alle support die zij mij geeft. Zij is heel handig met de computer en ik heb dan ook alle respect voor haar dat ze iemand als ik, die daar overduidelijk niet zo handig mee is, op weg wilt helpen. Mede dankzij haar is deze site/blog tot stand gekomen. Als je nieuwsgierig bent neem dan ook eens een kijkje op haar site: www.mrsbrightside.nl

De eerste kaart die ik wil laten zien is een felicitatie kaart voor mijn dochter. Als dit gepost wordt heeft ze de kaart al ontvangen dus kan ik ‘m nu gerust met jullie delen. Zij is getrouwd met een Engelsman dus met alle Engelstalige stempels van Stampin’Up! komt dat goed uit. Al staan er in de nieuwe voorjaarscatalogus 2 nieuwe stempelsets die ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn EN nog een in de Sale-A-Bration folder die geheel gratis te verdienen is bij aankopen uit de jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus.

Het is een makkelijke kaart zonder veel poespas. Gewoon een kaartbasis met een gestempelde kaart erop, de stempel is hier en daar ingekleurd……

….en binnen in de kaart een gestempelde inlegkaart, waar ruimte is om je ‘boodschap’ op te schrijven.

 

Ik hoop dat je mijn eerste blogpost leuk vond? Ik sta open voor alle opbouwende commentaren, dus laat gerust een berichtje achter.

Hieronder volgt nog een productoverzicht van de producten die ik gebruikt heb voor deze kaart. Als je een van deze producten aan klikt kom je meteen in de webwinkel terecht. Mocht je interesse hebben in bepaalde producten of meer willen weten mag je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar: janny@jannysateljeeke.nl

Product List

 

Groetjes,

Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.