Rozen, soms romantisch maar altijd mooi

Rozen

Toen ik de nieuwe voorjaarscatalogus zag was ik meteen verliefd op deze rozen stempel. De catalogus staat trouwens als pdf online op deze site onder de tab catalogus en bestellen alsook de bijbehorende Sale-a-bration folder. In deze folder staan een aantal producten zoals stempelsets, dies, lint enzovoort. Bij besteding van € 60,– of een veelvoud hiervan mag je een product uit de folder uitzoeken en die krijg je dan gratis meegeleverd bij je bestelling. Mocht je toch iets willen bestellen dan is het nu dus een mooie tijd om dat te doen en gebruik te maken van deze actie.

Veel mooie sets

Niet alleen de rozen stempelset is prachtig. Er staan nog veel meer mooie sets in deze nieuwe catalogus. Met sets voor moederdag, vaderdag, Valentijnsdag, Pasen en betrekking hebbend op het voorjaar. Je kunt daar in deze winterperiode niet vroeg genoeg mee beginnen toch? Zowel in de voorjaarscatalogus als in de sale-a-bration folder staan gelukkig ook weer een aantal Nederlandse sets. Ook aan de mannen is gedacht. Een prachtige set genaamd: Classic garage heeft ook mijn hart gestolen en ga ik zeker aanschaffen. Oplettende lezers van mijn blog zullen meteen begrijpen waarom.

Terug naar de rozen

Met de rozen set heb ik een vintage kaart gemaakt die ik helemaal zelf heb bedacht. Tot mijn verrassing zag ik, toen ik de juiste naam van de garage set opzocht, een soortgelijke kaart in de catalogus staan. Geloof het of niet, maar ik zie het net terwijl ik dit zit te schrijven. Nou ja, niet getreurd. Ik heb de sheet music stempel als achtergrond gebruikt. De rozenstempel is op een restje karton gestempeld, ingekleurd met de blends (alcohol markers) en vervolgens uitgeknipt en op de muzieknoten mat geplakt. Daarna heb ik de tekst, die ook in de rozen stempelset zit, ‘I thought of you today’ (Ik dacht aan JOU vandaag) ook op een restje karton gestempeld en uit gestanst met de stitched shape framelits en er een matje achter geplakt met een ovaal uit de lagering ovals framelits.

De binnenkant

Ook de binnenkant van de kaart is natuurlijk vintage achtig gemaakt. De randen van de mat zijn distressed (beetje kapot gemaakt om het oud te laten lijken) en ook daar weer een paar stempels op uit de rozen stempelset. Zowel de mat met de muzieknoten als de binnenkant mat zijn aan de randen gesponst met crumb cake inkt. Er is nog meer dan genoeg ruimte om zelf te beschrijven.

rozen stempelset

 

De voorkant

rozen

 

Tot slot

Ik ben op dit moment nog even met mijn dochter en schoonzoon in Londen om hun babyshower te vieren. Daarover later meer. Zoals het in deze moderne tijd gaat ben ik ook daar voorzien van alle mogelijke multi media dus als je een bestelling wilt doen of je wilt informatie dan kun je uiteraard een mail sturen. Bekijk ook de nieuwe voorjaarscatalogus en de sale-a-bration folder eens op je gemak als je zin hebt. Ze zijn echt de moeite waard. Je hoeft niet meer te doen dan op de betreffende catalogus te klikken en je kunt ze inkijken, gewoon lekker op je gemak achter de computer. Wil je graag een fysiek exemplaar hebben, laat het me dan weten.

Nog even iets heel anders

De vriendin van mijn zwager, Miranda, maakt prachtige unieke! kinderkleding. Ze is daar pas mee begonnen en zou graag wat meer bekendheid aan haar Facebook pagina (en natuurlijk ook de kleding die ze maakt) willen geven. De Facebook pagina heet Miracles  Klik gewoon op de link als je interesse hebt. Ze maakt van alles maar EEN stuk, dus je hebt dan echt een uniek cadeautje.

Rest mij nog jullie allemaal een fijn weekend, met of zonder rozen, te wensen en hopelijk weer tot volgende week?!

Groetjes,

Janny

Product List

Big Shot

€ 120,00

Stampin' Scrub

€ 21,00

Bone Folder

€ 8,50

Powder Pink Classic Stampin' Pad

Powder Pink Classic Stampin’ Pad
[144084]
€ 8,00

Eén reactie

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.